Handelsbetingelser

Privat handelsbetingelser hos Nyrup Produktion

Generelle oplysninger

Nyrup Produktion
Østergårdvej 10
9600 Aars
CVR nr.: 41758473
Telefon: 88638300
E-mail: kontakt@nyrupproduktion.dk

C/o adresse:
Nyrup Produktion
Hans Egedes Vej 119
9600 Aars

 

Priser

Hos Nyrup Produktion er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Nyrup Produktion modtager betaling med Bankoverførsel, Dankort, Visa/Dankort, Mobilepay Online. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet medmindre andet er aftalt. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Nyrup Produktion tilstræber at afsende ordre færdig produceret før kl.13, sendes samme dag. herefter afsendes pakken den næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Europa – Fragtpriser fra 35 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Dine varer sendes som udgangspunkt med Bring, Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter forventet færdig produktion.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til dansk købelov. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i rimelig tid, efter du har opdaget manglen/fejlen. Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Nyrup Produktion vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Nyrup Produktion
Hans Egedes Vej 119
9600 Aars

TLF: +45 8863 8300

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav, ligesom der ikke accepteres afhent ved posthus/omdeling.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger, og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@nyrupproduktion.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den retursedlen her og sende varen til:

Nyrup Produktion
Hans Egedes Vej 119
9600 Aars

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på offentlig auktion.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav, ligesom der ikke accepteres afhent ved posthus/omdeling

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Afhentning

Det er muligt at afhente produkter på vores c/o adresse efter aftale. På denne måde er det muligt at reservere en, for derefter at afhente varen fysisk på vores adresse. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

c/o:

Hans Egedes Vej 119
9600 Aars

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
+ Ordrenummeret, hvori din vare indgår.
+ Oplysninger om hvad du har købt.

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Nyrup Produktion. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Forbrugerbeskyttelse:

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:

https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@nyrupproduktion.dk

Betingelser for handel B2B.

Salgs– og leveringsbetigelser for B2B Kunder

 

1. Anvendelse og gyldighed

1.a Enhver leverance af produkter fra Nyrup Produktion sker i henhold til nedenstående salgs- og leverings-betingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale.

1.b Købers angivelse af særlige vilkår i bestillingslisten/ordren m.v. anses ikke som fravigelse af nedenstående vilkår, medmindre Nyrup Produktion skriftligt har accepteret disse.

1.c Brugsvejledninger, manualer, MSDS/SGS rapporter og andre informative guides kan forekomme på andre sprog end dansk – dog vil der altid være en engelsk manual til rådighed fra Nyrup Produktion eller direkte fra producenten.

  1. Købsaftale

2.a Aftale om ordre sker skriftligt via Nyrup Produktions kundeservice på kontakt@nyrupproduktion.dk

3. Priser

3.a Alle priser er ekskl. moms.

3.b Den endelige pris vil fremgå af Nyrup Produktions faktura, hvor prisen er tillagt den til enhver tid gældende moms, afgifter, eventuelle fragt og andre gebyrer.

3.c Nyrup Produktion forbeholder sig ret til at regulere de aftalte priser for ikke-leverede varer i tilfælde af valutakursændringer, prisforhøjelser fra underleverandører, råvare prisstigninger, ændringer i arbejdslønninger, statsindgreb eller lignende forhold.

4. Levering

4.a Levering sker normalt med GLS, men Nyrup Produktion forbeholder sig ret til frit at skifte fragtleverandør.

4.b Medmindre andet aftales sker levering DDP på dansk adresse.

4.c Forsinkelse i forbindelse med levering giver ikke køber ret til at annullere handlen.

4.d Ved levering på paller skal kunden aflevere tilsvarende antal byttepaller til fragtmanden. Alternativt vil pallen blive faktureret til Køber efterfølgende.

 5. Betaling

5.a Betaling sker via leverandørservice, hvis andet ikke er aftalt.

5.b Betaler Køber ikke købesummen i rette tid, kan Nyrup Produktion fra forfaldsdagen beregne sig morarente med 1,5 % per påbegyndt måned.

5.c Køber er uberettiget til at tilbageholde nogen del af købesummen som sikkerhed for opfyldelse af eventuelle modkrav vedrørende andre leverancer, og sådan tilbageholdelse vil være at betragte som væsentlig misligholdelse af aftalen.

  1. Ejendomsforbehold

6.a Nyrup Produktion har ejendomsretten til enhver leverance indtil betaling er sket.

7. Transportskader

7.a Ved modtagelse af varer, der har lidt skader under transporten, skal denne skade dokumenteres med foto. Fotoet indsendes til kontakt@nyrupproduktion.dk med angivelse af, hvilke varer, der har lidt skade.

– Kundeservice behandler herefter sagen og arrangerer erstatningsleverance.

8. Returnering af varer

8.a Nyrup Produktion modtager kun varer retur efter forudgående skriftlige aftale. Varerne skal fremsendes i original, ubrudt emballage for Købers regning og risiko.

9. Følgeskader/Indirekte tab

9.a Nyrup Produktion er ikke ansvarlig over for Køber for nogen form for følgeskader eller indirekte tab, som måtte udspringe af eller i relation til en aftale, som reguleres af disse salgs- og leveringsbetingelser.

  1. Reklamationer

10.a Krav vedrørende mangler, forsinkelse, produktansvar eller andre krav om erstatning skal fremsættes skriftligt til Nyrup Produktion uden ugrundet ophold.

10.b Fejl ved et produkt som følge af naturligt slid, overlast, mangelfuld betjening, hændeligt uheld eller andre forhold, for hvilke Køber bærer ansvaret eller risikoen, udgør ikke en mangel. Sliddele defineres bl.a. som lejer, gevind, bolte og andre bevægelige dele.

10.c Nyrup produktions ansvar for mangler er begrænset til omlevering af den mangelfulde vare, hvis Nyrup Produktion vurderer, at omstændigheder fra 10.2 er gældende.

10.d B2B er ikke omfattet af normal Dansk købelov, men herimod individuel aftale med Nyrup Produktion.

11. Force majeure

11.a Nyrup produktion er berettiget til at annullere ordrer eller udskyde aftalt levering af varer, og er i øvrigt fri for ansvar for enhver manglende, mangelfuld eller forsinket levering, der helt eller delvist skyldes omstændigheder, som ligger uden for Nyrup produktions rimelige kontrolmuligheder som følge af aftaler som følge af krig, borgerkrig, oprør, offentlige restriktioner, import- eller eksportforbud, naturkatastrofer, herunder men ikke begrænset til jordskælv, stormflod, omfattende oversvømmelse, skypumpe, vulkanudbrud samt udbredt arbejdskonflikt, brand eller lignende, som ikke burde eller kunne være forudset af parterne på tidspunktet for indgåelse af denne aftale.

12. Delvis ugyldighed

12.a Hvis en eller flere af bestemmelserne i disse salgs- og leveringsbetingelserne kendes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal ingen af de øvrige bestemmelsers gyldighed, lovlighed eller gennemførlighed påvirkes eller forringes deraf.

13. Tvister

13.a Enhver uenighed eller tvist mellem parterne om forståelsen eller rækkevidden af disse salgs- og leveringsbetingelser afgøres efter dansk ret. Enhver tvist, som ikke kan løses i mindelighed, skal indbringes for retten ved Nyrup Produktion værneting.

 

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen